Initiativ og stort engasjement gir resultater

Lambertseter Bryteklubb stod for et veldig vellykket NM i bryting for ungdom og junior 17 og 18 mars. Stor takk for at jeg ble invitert som gjest. Det ble en helg  med mange flotte inntrykk.

Norges flotteste bryte-senter

Arrangementet gikk av stabelen i Lambertseter flerbrukshall. En helt ny hall og jeg har aldri sett maken til flott bryte-senter som det Lambertseter Bryteklubb har fått på plass. Klubben har vært aktive og tatt stort initiativ for hvordan de har ønsket å integrere bryting i hallen. Et initiativ hvor klubben i detalj har vært med å påvirke hvordan bryte-avdelingen i hallen skulle være. De har virkelig fått en helt perfekt brytehall med tre matter og unikt styrkerom. Før stevnet fikk jeg en omvisning og jeg tenkte i mitt stille sinn at hadde jeg vært ung og midt i min karrière, kunne jeg rett og slett flyttet inn i en slik hall. Veldig imponerende.

Selve stevnet ble arrangert helt prikkfritt og med en ramme som skapte en fantastisk  god stemning. Når det gjelder nivået på våre unge brytere blir jeg nesten litt målløs. Det kryr av dyktige brytere i alle klasser og vi fikk se enkelte kamper både på gutte- og jentesiden på et spesielt høyt nivå. Mange klubber hevder seg og jeg gleder meg til å følge utviklingen blant våre yngre utøvere fremover. Her så vi flere av morgedagens-helter innen norsk brytesport.

Felix Baldauf og  «Jons Gullsko»

En utøver jeg har fulgt lenge er Felix Baldauf og under NM fikk Stig André Berge og jeg æren av  å overrekke  Felix «Jons Gullsko». Meget fortjent. Jeg har fulgt Felix fra hans første famlende steg på brytematta, hvor man nok ikke trodde at man så en fremtidens junior og senior europamester. Felix har jobbet hardt og målbevisst hele veien og er nå i en klasse hvor han kan slå alle i sin vektklasse. Dypt imponert over Felix sin vei mot toppen og han er virkelig et stort forbilde i norsk brytesport.

En helg hvor en klubb som Lambertseter Bryteklubb virkelig viser vei og det avsluttet med  utmerkelse  til  en topp seriøs utøver som Felix Baldauf. Det gleder et gammelt brytehjerte stort.

 

Ønsker dere alle en riktig god påske.

 

 

En kommentar om “Initiativ og stort engasjement gir resultater

Legg til din

  1. Takk for at du deler Jon. Takk også for at du setter av og bidrar på din måte med deltagelse.

    Det er veldig motiverende med en olympisk mester i hallen for både ung og gammel.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

%d bloggere liker dette: