Riktig god jul og nytt år

2018 har blitt for meg et innholdsrikt år med mange flotte opplevelser. Årets største høydepunkt var selvsagt å bli farfar for andre gang når lille Ella kom til verden 28.11 og Thomas og Lisa ble foreldre. Nå, lille-juleaften, er det en fin tid både å se bakover på året som er gått samt glede seg til 2019.

Reise til Liverpool

En annen stor opplevelse i år var når alle de fem gutta mine, Linda og jeg reiste til Liverpool. En slik tur har vært for meg en stor drøm i mange år. Dette er en tur som flere var med å bidra til og jeg er veldig takknemlig for at vi fikk denne opplevelsen sammen. Spesiell takk til Espen Arntzen som driver AFPT. Uten ham hadde det ikke vært mulig og fått til denne turen allerede i 2018. Som ihuga Liverpool-fan var det selvsagt stort å oppleve Liverpool vinne på Anfield og være i en fantastisk by som jeg kan anbefale på det sterkeste å besøke. Det flotteste var likevel å få en slik opplevelse sammen med gutta mine. Et minne for livet.

Takknemlig

Ellers har 2018 vært et spesielt år for meg. Flere tusen mennesker har lest boka mi. Jeg har holdt mange foredrag og vært på utallige brytestevner. Jeg har fått mange positive tilbakemeldinger for åpenhet rundt det å leve med kronisk angst og tøffe perioder med depresjon. Mange har fortalt meg at det har vært til stor hjelp i deres hverdag. Det varmer og gir både foredragene mine og boka for meg en dypere mening.

I tillegg er det veldig hyggelig å være med på en rekke brytestevner og kjenne at jeg kan bidra til at unge mennesker får glede av en fantastisk flott sport. Det gleder meg å se at det spirer og gror så godt med mange flotte talenter i norsk brytesport.  Jeg har også begynt å bidra som trener for Lambertseter bryteklubb. Når jeg har ledet treninger igjen er det godt å kjenne at den gamle god-følelsen er der. Det å bli ivrig, engasjert og merke lidenskapen når jeg trener yngre utøvere, føles veldig bra.

Stor takk til alle jeg har møtt iløpet av året. I perioder får jeg også et enormt antall med mail og meldinger. Det er viktig for meg å si at det setter jeg veldig høyt, selv om jeg ikke evner å svare på alt. Må også innrømme at jeg i perioder «skrur meg av» alt av sosiale media og annet. Det er ikke vondt ment, men kun en måte å sette grenser i forhold til mine diagnoser – Jeg blir fort dårlig igjen hvis det blir for mye inntrykk på kort tid – Derfor må jeg velge å si en del nei på forespørsler og ikke alltid være tilgjengelig. Jeg leser det meste og er veldig takknemlig for all den hyggelige respons på det jeg skriver, foredrag og boka.

Jeg har også lyst å gratulere min kjære forlovede Linda. Etter fire år med både studier og jobbing er hun ferdig med sin fire-årlige studie som autorisert vernepleier med imponerende resultater. Jeg er imponert over all den jobbingen og lesingen hun har lagt ned og så har det da også gitt strålende resultater.

 

 

God jul for alle

Julen er en flott tid for de fleste med familie og venner rundt seg, men dessverre er det ikke slik for alle. Noen opplever ensomheten spesielt tung i en slik tid. Mulig vi alle kan gjøre noe for at flere kan få en fin opplevelse. En ekstra prat med noen vi vet spesielt setter pris på det eller en liten oppmerksomhet til noen som ikke naturlig har familie og venner rundt seg disse dagene. Det er selvsagt like viktig året rundt. Likevel kan det være spesielt viktig i den uken vi nå har foran oss.

Ser med stor glede frem til et flott 2019 og ønsker dere alle en riktig

– God jul og Godt nytt år.

 

Hilsen Jon

 

 

 

 

2 kommentarer om “Riktig god jul og nytt år

Legg til din

 1. Dette var flott lesning fra en som selv sliter med nerver og depresjon.

  Du nevner også ensomhet og det kjenner jeg godt,

  Jeg skal få tak i boka di, den å jeg bare lese.

  Da ønsker jeg deg en fortsatt god jul, godt å lese at det går så braog at du fikk oppleve Liverpool med gutta dine og fruen😀
  ☃️🎄

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

%d bloggere liker dette: